De Klussenier Paul van Spaendonk
De Klussenier Paul van Spaendonk

Stapelen 15
5071 KL Udenhout

Dien uw offerte-aanvraag in   

013 544 59 92
06 1970 3750
p.vanspaendonk@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 54143969

Even voorstellen

Mijn naam is Paul van Spaendonk. Als echte Tilburger ben ik een groot aantal jaren geleden samen met mijn gezin verhuisd naar het mooie, rustige Udenhout, waar wij nog steeds met heel veel plezier wonen.

Na het volgen van mijn HBO opleiding tot docent Handvaardigheid en Tekenen ben ik al snel in het bedrijfsleven terecht gekomen. Mijn loopbaan start als scheepstimmerman, waarna ik bij een ingenieursbureau op het gebied van de scheepsbouw ben ga werken als Autocad tekenaar. Daarna ben ik werkzaam geweest als projectleider en bedrijfsleider in de bouw en interieurbouw. In deze 25 jaar heb ik brede werkervaring opgedaan, waardoor ik mijn klanten kan bedienen vanaf de aanvraag tot aan de oplevering.

Ik ben altijd een praktijkman gebleven en wilde graag zelf weer de controle over de uitvoering van het werk: van de sloop tot het aanbrengen van de laatste kitnaad. In mijn zoektocht naar mogelijkheden ben ik vanaf 1 februari 2012 werkzaam bij De Klussenier, en ben ik voor alle (ver)bouwwerkzaamheden in en om het huis en voor professioneel bouwkundig advies voor u beschikbaar.

Ik ben rustig, gedreven en creatief en sta voor kwaliteit en vakmanschap. In mijn werk ben ik netjes en heb ik oog voor detail. Ik denk graag met u als klant mee en realiseer een complete verbouwing van aanvraag tot oplevering, maar ben natuurlijk ook beschikbaar voor kleinere klussen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...