De Klussenier Paul van Spaendonk
De Klussenier Paul van Spaendonk

Stapelen 15
5071 KL Udenhout

Dien uw offerte-aanvraag in   

013 544 59 92
06 1970 3750
p.vanspaendonk@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 54143969

Even voorstellen

Veelzijdig vakman Paul van Spaendonk is geboren en getogen in Tilburg maar woont al jaren met zijn vrouw en twee kinderen in Udenhout. Nadat Paul zijn HBO opleiding tot docent Handvaardigheid en Tekenen heeft gevolgd kwam hij al snel in het bedrijfsleven terecht. Zijn loopbaan start bij een ontwerpbureau in de interieurbouw. Vervolgens werkte Paul onder andere als scheepstimmerman, Autocad tekenaar, projectleider en bedrijfsleider in de bouw en interieurbouw. Hier heeft hij zijn brede werkervaring aan te danken, waardoor Paul zijn klanten kan bedienen vanaf de aanvraag tot aan de oplevering.

Hij is altijd een praktijkman gebleven en wilde graag zelf weer de controle over de uitvoering van het werk, “Van de sloop tot het aanbrengen van de laatste kitnaad.” In zijn zoektocht naar mogelijkheden kwam Paul bij De Klussenier terecht. Met resultaat want vanaf 1 februari 2012 is Paul beschikbaar voor alle (ver)bouwwerkzaamheden in en om het huis en voor professioneel bouwkundig advies.

De Klussenier Paul van Spaendonk is rustig, loyaal en creatief. Hij denkt graag met de klant mee en realiseert een complete verbouwing van aanvraag tot oplevering. Paul heeft de mogelijkheid om materiaal scherp in te kopen bij leveranciers. Hij rekent geen voorrijkosten, geeft vooraf een vrijblijvende offerte en geeft 12 maanden garantie op geleverd werk. Zijn specialiteiten zijn onder andere: het ontwerpen en vervaardigen van meubels tot een compleet interieur, (fijn)timmerwerk, nieuwe badkamer of keuken, stucwerk en schilder- en decoratiewerk.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...